Kookosmaito valmistetaan raastamalla tuoretta kookospähkinän lihaa ja liottamalla sitä kuumassa vedessä. Tämän seurauksena maito erottuu öljystä, joka kelluu pinnalla ja nostetaan pois. Jäljelle jäävästä nesteestä uutetaan kookosmaitoa.
Me pinnoitamme viljoja ja siemeniä, kuten auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, puffattuja viljoja/siemeniä (riisi, vehnä, speltti, kvinoa, hirssi, sorgo), kikherneitä, moniviljoja jne.
Kaikki pinnoitetut viljamme ja siemenemme ovat täydellisiä ainesosia moniin sovelluksiin, kuten jäätelöön, muroihin, suklaaseen, energiapalkkeihin, nougat'ihin, leipomotuotteisiin, jogurttiin/salaattiin/kasvislisukkeisiin jne.
Vaniljan lisäksi voit valita myös jonkin muun perusmaun (hunaja, karamelli, vaahterasiirappi, kaneli ja piparkakku), mahdollisesti yhdistettynä yrtteihin ja/tai mausteisiin, kuten: kelttiläinen merisuola, chili (punainen paprika), rosmariini, valkosipuli, kookos, fenkoli tai omat suosikkisi yrtit/mausteet.
Durumvehnä on kevätvehnän lajike, jota yleensä jauhetaan semolaksi ja käytetään pastan valmistamiseen. Sitä voidaan myös jauhaa hienommaksi jauhoksi ja käyttää leivän tai pizzataikinan valmistamiseen.
Kookosmaito valmistetaan raastamalla tuoretta kookospähkinän lihaa ja liottamalla sitä kuumassa vedessä. Tämä erottaa maidon öljystä, joka kelluu pinnalle ja kuoritaan pois. Kookosmaito uutetaan jäljelle jääneestä nesteestä.
ALKUPERÄT: Sri Lanka tai Filippiinit
SUURPakkaus: 6 % rasvaa